Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ffi International
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tratament camera ardere Mpg-caps
10 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Mpg-caps este o tehnologie patentata, tratement al camerei de ardere. Mpg-caps formeaza o pelicula catalitica foarte fina, pe suprafata camerei de combustie, care duce la o ardere mai rapida si mai eficienta a combustibilului.

Mpg- caps se dizolva complet in cateva ore dupa ce este introdusa in rezervor. Combustibilul transporta substanta activa mpg-caps pana in camera de ardere unde, sub actiunea presiunii si a temperaturii, incepe sa-si fac efectul.

Pe interiorulcilindrului, pe capacul pistonului, pe supape si bujii se formeaza o micropelicula care actioneaza ca un catalizator al procesului de ardere.
Astfel combustibilul arde mai repede si mai complet si de aici rezulta beneficiile folosirii produsului.

Beneficii:
- scade consumul/creste puterea motorului/protejeaza supapele/reduce depunerile de calamina/reduce gazele care dau efct de sera/elimina bataia motorului/creste cifra octanica a combustibililor slab rafinati/imbunatateste ungerea/prelungeste viata bugiilor si a supapelor.
Folosirea Mpg-caps este comple sigura.

Domenii de folosire:
- este destinat si recomandat tuturor motoarelor cu ardere interna, pentru toate tipurile de combustibil.
Masini, camioane, barci,utilaje agricole, motoare din gospodarii,generatoare, masini grele, motociclete,masini de tuns iarba, jet ski.
Din Gura in Gura